Programa musical de dia de pluja

            

Programa de dia plujós amb sobretot jazz i latinjazz (com la versió d’ Alfonsina y el mar de Danilo Perez o Soñando con Puertorrico). La majoria de cançons en femení (Aretha Franklin, Billie Holliday) i nous descobriments com el trio de trap barceloní i femení Tribade. També parlem sobre «No callarem» i la nova cançó que han tret molts rapers junts com Sara Hebe o Frank T en contra de la censura (Los borbones son unos ladrones). Comentem l’agenda alternativa de Barcelona de la setmana i sobre com el turisme mata els barris a través d’un pamflet molt ben fet de l’oca llibertària. Escolteu escolteu contrabandistes….

          

Esta entrada fue publicada en General, podcasts programes! y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*