Programa marino amb el Diego: sobre el mar, la cofradía de navegantes anarquistas i feminismes

        

Programa marí sobre el mar i tot el que l’envolta, barcos, pirates, sirenes… amb el ja col.laborador habitual i gran colega Diego posem música sobre el mar o que ens recorda el mar. Ens vam conèixer a cadaques on vam fer un programa junts a la radio cap de creus. el diego a més de ser submarinista i amant del mar i de la ràdio (va col.laborar amb radio gladys palmera), és dj i gran amant de la música. aquest cop no el portem com a dj areito selecta sino com a amant del mar. De pas ens aprofita per llegirnos uns textos de la Emma Goldman i parlem sobre femenismes anunciant les jornades d’amors plurals a Barcelona.

Parlem sobre la cofradía de navegantes anarquistas i llegim un poema de leopardi i un text de Arturo perez reverte, que parlen sobre el mar. I sentim entre moltes altres cançons Mi barca de Manolo Caracol, Navegando en eltiempo de Camarón, the sea de Morcheeba, La balsa de Los Gatos, etc etc etc

Esta entrada ha sido publicada en General, podcasts programes! y etiquetada como , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*