TRAP

trap! trap! TRAAP!

Escolteu el programa en aquest enllaç:

https://1drv.ms/u/s!Aic8cQ51clCeg3nwf6PxbcYy02i5

bad-gyal   vacca-jamil

Bad Gyal, cantant de Trap catalana              Vacca i Jamil, rappers de les perifèries de Milan

«Suda del Trap» em diuen, doncs li dediquem un programa sencer. Hi ha molta merda en el trap, masclisme? Parlem de grups de noies que fan trap feminista com les VVITCH. Materialisme? És difícil ser intel·lectual als barris més pobres de les perifèries, el que volen és ser rics. La nova música kinki, marihuana, tatuatges, vídeos fets als barris degradats amb tots els amics, una estètica especial, ritmes que s’enganxen… L’autotune, que s’utilitzava per cambiar les veus però sense que es notés, portat al límit. Trap americà, portuguès, àrab, italià, francès, afrotrap, castellà i català. Tot això i molt més en aquest programa histèric. Youing Thug, MC Joao, Marracash & Guè pequeño, Enzodong, Dark Polo Gang, Pimp Flaco, Bejo….

trap

yung-beef-poor-gang

Young beef de Poor Gang, Barcelona

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*