Folclore digital. Salsa i presons

 

Programa des de la radio Cap de Creus a Cadaquès amb Diego Areita Selecta.

A la primera part del programa parlem sobre la nova moguda de música electrónica que busca fonts i arrels al folclore sudamericà i sudafricà. aprofitem per sentir temazos com Avisale a la vecina de Bill Laswell, Cumbia sobre el mar de Quantic o Viene de mí de la Yegros. També aprofitem per parlar sobre el festival Mañana de Cuba i sobre el segell Zzk.

A la segona part parlem sobre salsa i presons. Des de cantants que han composat i cantat tancats a la presó, fins als que han cantat al sortir, han anat a les presons per cantar als seus antics colegues presos o només han cantat sobre aquest tema. Sentim Las tumbas, El preso de Fruko y sus tesosm, etc etc. i parlem sobre les lletres d’aquests temazos i com porten a l’alegria i al ball alegre aquests temes dramàtics.

Esta entrada fue publicada en General, podcasts programes!. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*